Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi - Česáková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2018)
Studentka se v práci bude zabývat analýzou a zhodnocením sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi. Popíše činitele a aktivity této služby. Studentka zvolila kvalitativní přístup. Nejdříve stanoví cíle výzkumu, následně vytvoří konceptuální rámec a definuje výzkumné otázky, zvolí metody sběru dat a následně je analyzuje. Nakonec shrne analyzovaná data a interpretuje je. Poslední fází bude formulování závěrů do výzkumné části.
Social activation services for families with children
Keywords: sociální služby; sociální práce; Romové; terénní sociální práce; rodiny s dětmi; social services; social work; Gypsies; field social work; families with children