Vzdělávání a rozvoj pracovníků ve společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s. - Bartoňová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá vzděláváním a rozvojem pracovníků ve vybrané organizaci. Teoretická část charakterizuje základní pojmy managementu, personálního managementu a proces vzdělávání. V praktické části je nejprve představena společnost Kooperativa, a.s., poté je provedena analýza vzdělávání rozvoje pracovníků v této společnosti. Závěr práce obsahuje zhodnocení zjištěné situace a návrhy ke zlepšení.
Education and development of employees in company Kooperativa pojišťovna, a.s.
Keywords: Management; personální management; vzdělávání pracovníků; formy vzdělávání; Personal management; employee education; educational forms