Stanovení fenylalaninu a tyrosinu ve vzorcích suché krve pomocí HPLC s fluorescenční detekcí - Smejkal, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce na téma fenylalanin a tyrosin se zaměřením na jejich simultánní stanovení v suchých krevních skvrnách, plné krvi a v plazmě metodou HPLC s fluorescenční detekcí.
Determination of phenylalanine and tyrosine in samples of dried blood by HPLC with fluorescence detection
Keywords: fenylalanin; tyrosin; fenylketonurie; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; fluorescenční detekce