Zákaznický servis ve společnosti Mountfield a.s. - prodejna Pardubice - Štábl, Robert (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá zákaznickým servisem ve společnosti Mountfield a.s. v rámci vybrané pobočky. První kapitola práce je zaměřena na zákaznický servis jako na jednu z logistických činností. Druhá kapitola práce obsahuje analýzu zákaznického servisu v pobočce firmy Mountfield a.s., která se nachází v Pardubicích. Poslední hlavní kapitola je věnována návrhům na zlepšení zákaznického servisu a jejich zhodnocení.
Customer service of the company Mountfield a. s. - Pardubice
Keywords: zákazníci; společnosti; servis; prodejny; prodej; customers; companies; services; shops; sale