Charakteristika integrovaného plánu rozvoje města Pardubice - Pecinová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce bude sloužit pro pochopení Integrovaného plánu rozvoje města, jeho jednotlivým fázím žádosti, přípravy a realizace v teoretické části. V praktické části se práce věnuje konkrétnímu projektu Revitalizace Tyršových sadů v Pardubicích. Sleduje jednotlivé kroky, které jsou zapotřebí k uskutečnění opravy městského parku a názory občanů z Pardubic a okolí.
Characteristics integrated developlment plan of the town Pardubice
Keywords: Regionální operační program; dotace; revitalizace; Regional operating program; grant; revitalization