Revitalizace tratě 247 Břeclav - Lednice - Dvořáková, Věra (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá revitalizací tratě 247 Břeclav - Lednice, konkrétně jejím turistickým potenciálem. Cílem této práce je navrhnout taková revitalizační opatření, která zvýší zájem cestujících o tuto trať i region. Tato opatření se týkají jak technologické, tak marketingové oblasti. Výstupem práce je i návrh grafikonu pro tuto trať.
Revitalization of the Line 247 Břeclav - Lednice
Keywords: Železnice; trať 247; revitalizace; grafikon; Railway; line 247; revitalization; Graphic timetable