Dovednost neverbální komunikace v práci porodní asistentky - Rulíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2008)
V této bakalářské práci jsem se pokusila o zmapování aktuální situace používání neverbální komunikace porodními asistentkami na vybraných porodních sálech Pardubického kraje. Zaměřila jsem se na nedostatky některých neverbálních projevů, které by se daly napravit. Pokusila jsem se navrhnout zásady neverbální komunikace na porodním sále.
Skill nonverbal communication at work midwifes
Keywords: Neverbální komunikace; porodní asistentky; porodní sály; pozorování; nonverbal communication; midwifes; delivery rooms; observation