Přenos dat na webový server (apache) - Plavec, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá přenosem dat na webový server(apache). Možným řešením tohoto problému je zpřístupnění serveru přes FTP nebo přes SSH. Pokud je web uložen na cizím serveru, je k němu většinou jen jedno uživatelské jméno a heslo. Jestliže má na web přispívat více lidí, je tento stav nevyhovující. Cílem práce je navrhnout a vytvořit webovou aplikaci přo přenos a správu souborů na webovém serveru.
Data transmission to the web server (apache)
Keywords: Webová aplikace; přenos souborů; zabezpečení; webový server; webs aplication; file transfers; securities; web server