Sociální a ekonomické aspekty specifické organizace občanských sdružení dobrovolnické péče - Moravcová, Petra (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce na téma "Sociální a ekonomické aspekty specifické organizace občanských sdružení dobrovolnické péče" je zaměřena na sociální a ekonomické aktivity organizace, která pečuje o handicapované spoluobčany. Teoretická část se věnuje sociální politice a neziskovému sektoru. Část praktická předkládá pohled na sociální a ekonomickou stránku organizace.
Social and economic aspects of specific organizations, civil associations Volunteer Care
Keywords: sociální politika; dobrovolnictví; neziskový sektor; občanská sdružení; social policy; volunteering; voluntary sector; civil sector