Logistický a výrobní proces ve firmě Škoda Auto, a.s. Vrchlabí - Novák, Michal (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou logistických a výrobních procesů ve firmě Škoda Auto, a.s. Vrchlabí. Teoretická část práce definuje základní logistické pojmy a charakterizuje podnikový logistický systém. Dále je na základě analýzy současného stavu navrhnuto opatření pro zefektivnění logistického procesu. Poslední část práce se zabývá ekonomicko-technologickým zhodnocením navrhnutého opatření.
Logistics and production process in Škoda Auto, a.s. Vrchlabí
Keywords: logistika; výroba; optimalizace; logistické procesy; Škoda Auto; logistics; production; optimalization; logistical processes