Řízení lidských zdrojů v automobilovém závodě ŠKODA AUTO a.s. - Holcová, Silvie (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá řízením lidských zdrojů ve ŠKODĚ AUTO Mladá Boleslav se zaměřením na péči o zaměstnance v oblasti sociálních služeb.
Human resources management in ŠKODA AUTO a.s.
Keywords: personální management; řízení; Lidské zdroje; sociální politika; ŠKODA AUTO, a.s.