Uspořádání interiéru osobních vozů - Sucharda, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na vyslovení obecně platných zásad na uspořádání interiéru železničních osobních vozů a to formou rešerše od počátku vzniku potřeby přepravy osob na železnici až po nejmodernější osobní vozy určené pro přepravu náročného a techniku využívajícího cestujícího počátku 21. století.
Interior layout of passenger coach
Keywords: osobní vozy; cestující; interiéry; vozová třída; sedadla; železnice; passenger coaches; passengers; interiors; coach class; seats; railway