Průzkum a restaurování nástěnné malby na severní stěně Očistcové kaple v 1. NP objektu bývalé piaristické koleje v Litomyšli - Fišer, Otto (My University, 2008)
Práce se zabývá průzkumem a popisem restaurování nástěnné malby na severní stěně tzv. Očistcové kaple v 1. NP objektu bývalé piaristické koleje v Litomyšli.
Investigation and restoration of the wallpainting of the north wall of the Purgatory chapel on the first floor of the former piaristic college in Litomysl
Keywords: nástěnné malby; restaurátorský průzkum; Litomyšl; piaristé; wallpaintings; restoration investigation; Piarists