Analýza efektivnosti firmy I. SPZ, s.r.o. Pardubice - Suchoňová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci analyzuje efektivnost této společnosti. Na základě analýzy nákladů, konkrétních kalkulací a efektivnosti zjišťuje skutečný stav společnosti a podává návrhy opatření , které by mohly vést ke zlepšení situace.
The analysis of effectiveness in the firm I. SPZ, Ltd., Pardubice
Keywords: podniky; hospodaření; efektivita; Náklady; rozpočty; kalkulace