Testování použitelnosti uživatelského rozhraní internetového bankovnictví studentských účtů bank v ČR - Racek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce popisuje problematiku použitelnosti uživatelského rozhraní internetového bankovnictví. Na základě testování internetového bankovnictví a zjištěných nedostatků jsou v práci uvedeny návrhy ke zlepšení použitelnosti stránek. Výsledkem je návrh vhodně uživatelsky přístupného rozhraní internetového bankovnictví.
Testing usability of internet banking in student's bank-accounts in the Czech republic
Keywords: testování použitelnosti; Internet; Bankovnictví; internetové bankovnictví; usability testing; internet banking; Banking