Posouzení efektivnosti environmentální investice - Housková, Romana (Univerzita Pardubice, 2001)
Cílem práce bylo vybrat ekonomicky a ekologicky efektivní variantu finální likvidace čistírenských kalů z ÚČOV Praha.
Evaluation of effeciency of the environment investment
Keywords: ochrana životního prostředí; Životní prostředí; odpadní vody; environmentální politika; Investice; Efektivnost; čistírny odpadních vod