Řešení mimoúrovňového křížení silnice III/32326 s železniční tratí v obci Praskačka - Burianec, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem práce je návrh přeložky trasy silnice III/32326 v obci Praskačka v souvislosti s požadavkem mimoúrovňového křížení této silnice s budoucí dvojkolejnou železniční tratí. Studie posuzuje realizovatelnost přeložky podle koncepce zveřejněné v platném územním plánu obce Praskačky z roku 2008. Zároveň předkládá možné variantní řešení.
Project of a rail grade separation on the road III/32326 in the municipality Praskačka
Keywords: silnice; místní komunikace; mimoúrovňové křížení; studie; roads; urban roads; rail grade separation; feasibility studies