Faktory ovlivňující obrat maloobchodního řetězce na území ČR - Janochová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka popisuje faktory, které mají vliv na velikost obratu maloobchodu, jako jsou prvky marketingové komunikace, schopnost ovlivňovat zvyklosti zákazníků, výběr správné lokality dle kupní síly a sledování a znalost konkurence a cílových skupin zákazníků.
Factors with the influence on the salea in retail chain in ČR
Keywords: obchod; maloobchod; Marketingová komunikace; Konkurence; Dodavatelé; Ceny