Návrh koncepce dopravy v klidu ve městě Rudolfov - Kosťová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na navržení koncepce dopravy v klidu ve městě Rudolfov. Na základě terénního průzkumu autor analyzuje současný stav veřejných parkovišť a parkovacích stání a sleduje negativní dopady nevhodně zaparkovaných vozidel na obyvatele města a ostatní druhy dopravy. Na základě analýzy autor navrhuje řešení pro zlepšení dopravy v klidu ve městě.
Proposal of the concept of parking in Rudolfov town
Keywords: Rudolfov; doprava v klidu; parkování; parkoviště; parkovací stání; zklidnění dopravy; Rudolfov; stacionary transport; parking; parking lots; parking spaces; traffic calming