Kulturní a výchovné aspekty ženské sexuality - Hrušková, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Závěrečná bakalářská práce s názvem Kulturní a výchovné aspekty ženské sexuality je prací teoreticko-výzkumnou. Skládá se z části teoretické a výzkumné. Část teoretická pojednává o teorii kultury, výchovy a sexuality, problematice médií a ženské sexualitě. V praktické části, která byla realizována pomocí řízeného rozhovoru, byly zpracovány vědomosti mladých žen a jejich názory na téma ženské sexuality.
Cultural and educational aspects of female sexuality
Keywords: ženská sexualita; kultura; výchova; sexualita a média; female sexuality; culture; education; sexuality and media