Optimalizace interních manipulačních procesů - Táborský, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce pojednává o řešení interní přepravy zboží a materiálu uvnitř velké chemické společnosti. Zaměřuje se na řešení konkrétních manipulačních procesů i na selekci vhodného dopravního prostředku s cílem minimalizovat náklady.
Optimisation of internal manipulation processes
Keywords: přepravy; interní logistika; tažné soupravy; transport; internal logistic; towing kits