Problém realizace integrovaného dopravního systému (IDS) hromadné přepravy osob - Vodrážka, Jiří (Univerzita Pardubice, 1995)
Diplomová práce se zabývá problematikou zavádění integrovaných dopravních systémů (IDS) v městských aglomeracích České republiky. Kromě stručného popisu jednotlivých problémových oblastí se práce podrobně zabývá problematikou sjednocování přepravních podmínek.
The problem of implementation of an integrated transport system (IDS) mass transport
Keywords: veřejná doprava; integrovaný dopravní systém; realizace; public transport; integrated transport system; realization