Podmínky pro udělení koncesní listiny, obsah, náležitosti - Chvátalová, Eva (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá problematikou živnostenského podnikání v ČR. Zvlášní pozornost je věnována živnostem koncesovaným. Samostatná kapitola je věnována rakouskému živnostenskému řádu.
The Conditions for alloting the concession instrument, contens, appropriates
Keywords: živnostenské podnikání; živnostenský list; živnost; Koncesní listina; provozovny