Vliv podnikatelských aktivit obcí na municipální rozpočet - Beneš, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá hospodařením s municipálním majetkem a jeho vlivem na municipální rozpočet. Práce je rozdělena do třech částí. První část se zabývá vymezením obce a jejího majetku a vznikem vlastnictví municipálního majetku. Druhá část se zabývá využitím majetku vybraných obcí s názvem Mikroregion Hlinecko, jedná se o město Hlinsko a obce Krounu a Trhovou Kamenici. Ve třetí části je obsaženo hodnocení zjištění údajů ve sledovaném období třech let 2000, 2001 a 2002.
Influence of municipal enterpreneurial activities on municipal budget
Keywords: Podnikání; majetek obcí; Hlinsko; Trhová Kamenice