Aplikace teorie her - Brodíková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se snaží podat ucelený pohled na možnosti aplikace teorie her v oligopolních tržních strukturách. Součástí práce je i případová studie oligopolního trhu v České republice, a to trhu mobilních operátorů.
Game theory application
Keywords: duopoly; oligopol; cartel; conflict situations; game theory; mobile phone operators; duopol; oligopol; kartel; konfliktní situace; teorie her; mobilní operátoři