Návrh řešení obsluhy veřejnou dopravou v oblasti jihovýchodního kvadrantu města Plzně a dálničního přivaděče v oblasti Černic - Vohnout, Rudolf (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato práce se zabývá obsluhou veřejnou dopravou v jihovýchodním kvadrantu města Plzně. V průběhu práce jsou podrobně rozepsány jednotlivé obce včetně demografických údajů a předpokládaných přepravních potřeb. Vlastní návrh řešení po zhodnocení na základě stanovených kriterií volí optimální variantu dopravní obsluhy území.
Draft solution of public transport service in southeastern territory of Pilsen city and highway approach in the district of Černice
Keywords: městská hromadná doprava; Dopravní obslužnost; Integrovaný dopravní systém; Plzeň