Systém managementu jakosti v podniku - Janischová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce se věnuje otázce managementu jakosti v podniku Společnost XY CZ s.r.o. a jejím cílem je analýza tohoto systému. V teoretické části jsou shrnuty základní pojmy a vývoj managementu jakosti. Praktická část se zaměřuje na systém managementu jakosti v Společnost XY CZ s.r.o. Výstupem této práce jsou doporučení a návrhy vyplývající z analýzy.
Quality management system in the enterprise
Keywords: jakost; management jakosti; ISO; TQM; management quality; ISO; TQM