Administrativní náročnost veřejných výdajových programů - Tošovská, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá problematikou vysoké administrativní náročnosti veřejných výdajových programů. Nejen přímo ve spojitosti s výše uvedenými programy je administrativa objemná a stále narůstající, ale celková situace úředníků zabývající se administrativou v naší republice je velmi objemná. Cílem této práce je poukázat na vysokou administrativu již zmíněných programů. Avšak nejen ze strany vyhlašovatele, ale i ze strany žadatele.
Administrative Demandingness Of Public Expenditure Programmes
Keywords: veřejné výdajové programy; veřejné projekty; hodnocení efektivnosti; public expenditure; public projects; evaluation of effectiveness