Ošetřovatelská péče u poruch příjmu potravy - Pospíšilová, Renata (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou poruch příjmu potravy. Teoretická část shrnuje teoretické poznatky týkající se dané problematiky. Výzkumná část obsahuje srovnání ošetřovatelských diagnóz mezi oddělením specializovaným a nespecializovaným.
Nursing care by the eating disorders
Keywords: poruchy příjmu potravy; mentální anorexie; mentální bulimie; ošetřovatelské procesy; ošetřovatelské diagnózy; eating disorders; anorexia nervosa; mental bulimy; nurse processes; nurse diagnoses