Vizuální identita příspěvkové organizace Městské divadlo Žatec - Kubánek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce obsahuje základní pojmy týkající se vizuální identity značky. První část definuje jednotlivé pojmy. Druhá kapitola se zaměřuje na analýzu současného stavu využití v příspěvkové organizaci Městské divadlo Žatec a jejich činností. Třetí část představuje novou vizuální identitu organizace. Závěr shrnuje celou práci.
Visual identity of the Žatec Municipal Theater contribution organization
Keywords: grafický design; vizuální identita; typografie; jednotný vizuální styl; logo; značka; divadlo Žatec; graphic design; visual identity; typography; uniform visual style; logo; branding; theater Žatec