Pracovní očekávání generace Z při výkonu nelékařské profese - Slováková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2024)
V závěrečné práci je prostřednictvím dotazníkového šetření zjišťováno pracovní očekávání zástupců generace Z, kteří jsou nelékařskými zdravotnickými pracovníky nebo se na tuto profesi připravují. Jsou hledány odpovědi na otázky týkající se výběru preferovaného zaměstnavatele podle plánů respondentů setrvání v oboru, zájmu o profesní rozvoj ve vztahu k loajalitě k zaměstnavateli a ochoty respondentů dojíždět za vyšším výdělkem.
Work Expectations of Generation Z in the Non-Medical Health Care Professions
Keywords: pracovní očekávání; generace Z; nelékařské zdravotnické povolání; work expectations; generation Z; non-medical health care profession