Metody rozhodování za rizika a jejich použití v ekonomické praxi - Přibylová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá možnostmi řešení rozhodovacího problému konkrétní společnosti, vzniklého z důvodu ekonomické krize.
Methods of Decision Making Under Risk and Their Application in Economic Practice
Keywords: rozhodování; rizika; kritéria; metody vícekriteriálního rozhodování; decision; risk; criteria; multicriteria decision methods