Strategický marketing města Břeclav - Škrobáčková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza strategického marketingu města.
Strategic management of town Břeclav
Keywords: Marketingová strategie; Strategické řízení; strategický marketing; Břeclav; SWOT analýza