Vývoj nezaměstnanosti v okresech Hradec Králové a Pardubice v letech 1991 až 1997 - Rychterová, Eva (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce popisuje vývoj nezaměstnanosti v okrese Hradec Králové a okrese Pardubice v letech 1991-1997.
Keywords: Nezaměstnanost; okres Hradec Králové; okres Pardubice; Úřad práce; právo na zaměstnání