Určení polohy dvojných vazeb u lipidů pomocí hmotnostní spektrometrie - Čáňová, Eva (Univerzita Pardubice, 2007)
Doposud použité metody pro určení polohy dvojných vazeb v lipidech pomocí hmotnostní spektrometrie.
Determination of double bond positions in lipids using mass spectrometry
Keywords: Hmotnostní spektrometrie; dvojné vazby; Lipidy