Ovládací software pro stanoviště válcového dynamometru - Hons, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá tvorbou uživatelsky komfortního ovládacího programu (dále jen program) ve formě Microsoft? Windows? aplikace určené k měření a ovládání stanoviště válcového dynamometru umístěného v laboratořích Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice.
Controlling software for cilindrical dynamometer workplace
Keywords: C#; dynamometr; řízení; měření výkonu; krouticí moment; otáčky; výkonové charakteristiky; dynamometer; Control; power measurement; torque; revolutions; load characteristics