Přestavba karburátorového systému motoru Rotax 650 na nízkotlaký vstřikovací systém - Vatter, David (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá přestavbou karburátorového systému Motoru Rotax 650 na nízkotlaký vstřikovací systém.
reconstruction of Rotax 650 engine from carburetors system to low-pressure fuel injection system
Keywords: karburátory; vstřikování; palivové soustavy; přestavba