Analýza nákladů vozového parku podniku - Pachovská, Evelyna (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem bakalářské práce je analyzovat náklady podniku a navrhnout řešení pro jejich snížení. V teoretické části práce jsou uvedeny různé druhy financování podniku, mezi kterými si mohou majitelé volit, a dále určité typy paliv, které je možné využít pro pohon vozů. V praktické části jsou propočítány jednotlivé náklady společnosti na vozový park. Jsou zde zhodnoceny výhody využití leasingu, úvěru a nákupu za hotové, dále představeny návrhy snížení výdajů na palivo, servis a opravy automobilů.
Cost analysis of a company's vehicle fleet
Keywords: leasing; úvěr; pohonné hmoty; náklady; cena; leasing; loan; fuel; costs; price