Vliv barevného podtisku na optické vlastnosti perleťového laku - Čapková, Alena (Univerzita Pardubice, 2008)
Sledování vlivu barvy potiskovaného substrátu na optické vlastnosti bezbarvého perleťového laku, perleťových barev Lithoregold a Lithoblue při různých úhlech snímání vzorku.
Effect of backround tint on optical properties of pearlescent varnish
Keywords: perleťové pigmenty; interference světla