Analýza mezilidských vztahů na pracovišti - Douděrová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1998)
Teoretická část je zaměřena na sociální skupiny a interpersonální vztahy, v praktické části je ukázka analýzy mezilidských vztahů na pracovišti pomocí sociometrie.
Keywords: sociální psychologie; sociální skupiny; sociometrie; mezilidské vztahy; pracoviště