Chromatické aberace objektivu digitálního fotopřístroje - Chytková, Petra (Univerzita Pardubice, 2007)
Studium chromatických aberací konkrétního digitálního fotopřístroje pomocí navržených předloh. Vyhodnocení změny chromy pro různá zvětšení.
The chromatic aberrations of the lens in the digital camera