Kvalita nabízených služeb Dopravního podniku hlavního města Prahy, a. s. - Vosátka, Dominik (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá otázkou kvality služeb městské hromadné dopravy v Praze. Je v ní zahrnuta teorie městské hromadné dopravy a dotazníkové šetření pro zjištění současné úrovně služeb. Cílem práce je nalezení nových způsobů, jak úroveň služeb vylepšit.
The quality of services offered by Dopravní podnik hl. m. Prahy a.s.
Keywords: doprava; dotazník; informace; kvalita; služby; traffic; questionnaire; information; quality; services