Postoje studentů Univerzity Pardubice a Univerzity Marmara k česko-tureckým partnerským vztahům - Svobodová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se věnuje problematice interkulturních partnerských vztahů v rámci interkulturní psychologie, konkrétně česko-tureckým partnerským vztahům. Praktická část se zaměřuje na postoje českých a tureckých studentů k česko-tureckým partnerským vztahům.
Attitudes of University of Pardubice and Marmara University students on the Turkish-Czech partner relationships
Keywords: interkulturní psychologie; kultura; interkulturní partnerské vztahy; adaptace; cross-cultural psychology; culture; cross-cultural partnerships; adaptation