Internet v HEDVA, a.s. - Šolc, Jiří (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce zkoumá současný stav využití Internetu v HEDVA, a.s. a přináší návrhy na zlepšení a další využití.
Internet in HEDVA, a.s.
Keywords: Internet; využití; E-learning; digitální ekonomie; Marketing; elektronické bankovnictví; elektronické obchodování; podniky