Specifika psychoterapeutických intervencí v podmínkách vězeňské služby - Tkáčiková, Radka (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se nazývá "Specifika psychoterapeutických intervencí v podmínkách vězeňské služby." Práce je teoreticko-výzkumná. V teoretické části se práce zabývá typem věznic a výkonem trestu odnětí svobody. Dále popisuje programy zacházení s odsouzenými ve výkonu trestu odnětí svobody a psychoterapeutické směry a přístupy. Výzkumná část porovnává aplikaci psychoterapie ve vězeňských a civilních podmínkách.
Specifics of psychotherapeutic interventions in terms of the Prison Service
Keywords: vězeňská služba; věznice; trestný čin; odsouzený/pachatelé; výkon trestu odnětí svobody; programy zacházení; psychoterapie; prison service; prisons; crime; convicted/ offenders; imprisonment; treatment programs; psychotherapy