Writing, an important part of teaching English as a foreign language - Libřická, Irena (Univerzita Pardubice, 1999)
Obsahem práce je zpracování problematiky využití procesu psaní ve výuce angličtiny jako cizího jazyka. Práce je rozdělena na tři části. V první je vymezeno teoretické pozadí problému; druhá část se zabývá praktickou přípravou programu psaní pro studenty druhého ročníku střední školy a analýzou dosažených výsledků; v poslední části autorka navrhuje podněty pro další výzkum této problematiky.
Psaní, důležitá součást výuky angličtiny jako cizího jazyka
Keywords: Anglický jazyk; cizí jazyky; psaní; Internet; metodiky; výuka; hodnocení