Přínosy informačního systému pro podnik - Vančatová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá hodnocením přínosů informačního systému pro podnik. V první části jsou uvedena teoretická východiska a některé metody použitelné pro hodnocení přínosů informačních systémů. V druhé části práce je znázorněn možný způsob identifikace přínosů v podniku a jejich hodnocení v konkrétním podniku. Závěrem jsou formulována doporučení.
Benefits of information system for a business
Keywords: informační systémy; přínosy informačního systému; ERP systém; návratnost investice; information systems; benefits of information system; ERP system; return on investment