The ways of referring to past time in English - Kopecká, Tereza (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá vyjadřováním minulých dějů v anglickém jazyce, v teoretická část seznamuje s anglickými tvary odkazujícími na minulost. Praktická část se věnuje prezentování a procvičování těchto tvarů na základě provedeného výzkumu mezi učitely a žáky středních škol a navrhuje metody vedoucí ke snížení chybovosti v této problematice.
Vyjadřování minulých dějů v anglickém jazyce
Keywords: minulost; anglická gramatika; vyučování