Alternativní vyučovací koncepce na základních a středních školách - Pešičková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce pojednává o možnostech vzdělávání žáků na základních a středních školách, kdy vedle běžných škol v ČR fungují i školy uplatňující alternativní pedagogické koncepce.
Alternative teaching concepts at elementary and secondary schools
Keywords: alternativní školství; Vzdělávání; didaktické metody