Segmentace klientů kamenných lékáren z hlediska vnímání podpory prodeje a loajality - Čech, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá tématem segmentace B2C trhu. V rámci teoretické části jsou zpracovány podklady pro následné využití segmentace při analýze dat z marketingového výzkumu klientů kamenných lékáren z hlediska jejich vnímání nástrojů podpory prodeje a zvyšování loajality.
Client segmentation of the pharmacies in terms of the perception of sales promotions and loyalty
Keywords: Segmentace; B2C; trh; marketing; marketingový výzkum; kamenné lékárny; nástroje podpory prodeje; faktorová analýza; shluková analýza; Segmentation; market; marketing; marketing research; stone pharmacies; tools of sales promotion; factor analysis; cluster analysis